Om Conabi​

​Uanset om opgaven er stor eller lille, er det vigtigt for os at du som kunde får et sikkert stillads og oplever et tilfredsstillende samarbejde hvor aftaler bliver overholdt.

​Conabi blev startet som tømrerfirma af Jonas Palvig i 2005

Jonas fortæller: 

Jeg blev uddannet tømrer i 2004 og var i en kort periode formand i et andet tømrerfirma, inden jeg startede Conabi i 2005. Vi havde svært ved at finde en pålidelig stilladsleverandør, og begyndte at bygge vores egne stilladser.

Vi tegnede tiltrædelsesoverenskomst med 3F, blev godkendt til at uddanne lærlinge og rykkede fra vores tømrerværksted i Lynge og til vores nuværende plads i Hillerød.

I 2012 traf jeg en svær beslutning. Jeg ønskede at bruge mere tid som far, og mindre tid på arbejde, så jeg valgte at afvikle tømrerafdelingen i Conabi.

Allan fortæller :

Jeg blev udlært som bager tilbage i 2010 i dansksupermarked hvor jeg sammenlagt har arbejdet 11 år som bager. En dag støder jeg på en gut der fortæller om sit arbejde som stilladsmontør og spørg mig så om det er noget jeg har lyst til at prøve af. Jeg takker ja til tilbuddet og har de sidste 2 år arbejdet med stillads i Conabi. 

Jeg også er i gang med at tage uddannelsen. Det der fanger mig ved faget er, at vi er de allerførste på byggeopgaverne og det er vores ansvar at levere en platform hvor de andre håndværkere trykt og sikkert kan færdes og udføre deres opgaver i alle højder. Derfor er det vigtigt at alle regler og procedure overholdes hver gang så vi levere hvad kunden forventer og ønsker. Nu ser jeg frem til at blive udlært i december 2023 også forhåbentligt bygge en masse stilladser for Conabi de næste mange år.​

Vi laver både små og store opgaver, samt de helt specielle opgaver

Siden 2013 har Conabi udelukkende haft fokus på stilladsmontage. Flere af vores tømrersvende gik også vejen som selvstændige, og vi bygger løbende stillads for dem.

Conabi skiller sig ud og er på mange måder et atypisk stilladsfirma. Vi har gennem tiden hjulpet medarbejdere ud af misbrug, og prøver at give dem en frisk start på livet. Derfor har vi en striks politik om alkohol og rusmidler.

Som stilladsfirma skaber vi sikkerhed for andre, så vi gør meget ud af at kvalitetssikre vores arbejde. Når et stillads er opsat, udfylder montørerne et kvalitetssikringsdokument.

Stilladsarbejde er fysisk hårdt, men vi forsøger med moderne tekniske hjælpemidler at undgå nedslidning.


Blandt de største sager vi har lavet kan nævnes:

 • Over 4000 m² facadestillads på Mimersgade i København inkl. 432 m²overdækning der rulles til side
 • 1000 m² overdækning på Vanløse Bycenter – Kronen
 • 147 meter langt stillads med 2150 m² overdækning på boligblok i Dragør

Vi laver også mange små opgaver – fx hvis der bare skal opsættes et enkelt felt stillads til en kvist eller utæt tagrende.​

Af de mere specielle opgaver kan nævnes:

 • Fritstående stilladser
 • ​Stilladser i forlystelsesparker
 • Stillads om fredede træer
 • Slotte
 • Kirker
 • Industristilladser i produktionshaller
 • Butikker hvor stilladset opstilles under hensyn til butikkens drift og kunder
 • ​Skoler og børnehaver, med særligt fokus på sikkerheden

customer-review-white

Mere end 16 års erfaring​

Følg Conabi på Facebook​

Hvem er vi?

Conabi Stilladsmontering & Service ApS

CVR: 40190848

Kontakt os

Telefon: 70 22 80 22

E-mail: jp@conabi.dk

Følg os

facebook-icon-white

Send os en forespørgsel​

​Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt