Stilladsklasse

Vælg det rette stillads til din opgave

Der findes mange forskellige typer stilladser, og de er hver især opdelt i klasser; en såkaldt stilladsklasse. Stilladsklassen fortæller, hvilken størrelse og bredde det pågældende stillads skal have, og hvor stor en vægt det kan bære.

Conabi Stilladsmontering & Service ApS tilbyder udlejning af en række forskellige typer stilladser primært til erhvervskunder i form af håndværkere og bygherrer, men også til private. Alle vores stilladser lever op til de gældende regler og lovkrav i forhold til stilladsklasse og sikkerhed.

Vi kører ud fra vores plads i Hillerød, og vi udfører primært opgaver i København og Nordsjælland. ​

Hvilken stilladsklasse skal jeg vælge til min opgave?

Stilladsklasserne går fra 1-6, og ud for hver stilladsklasse er der krav om, hvor stor belastningen på stilladsdækket må være.

Stilladser i klasse 1-3 dækker over lette facadestilladser, hvor klasse 1 og 2 bruges til inspektioner, mens klasse 3 bruges til lettere arbejde uden materialeoplag.

Stilladsklasse 4-6 dækker over svære stålstilladser, hvor klasse 4 og 5 typisk bruges til murerarbejde, betonarbejde og vinduesudskiftning, mens klasse 6 bruges, hvis det er nødvendigt at oplagre større mængder materialer.​

Bredden på stilladset

Arbejdsdækket på stilladset skal have en bredde, der sikrer, at alt arbejdet kan foregå forsvarligt og ergonomisk korrekt, og som sikrer, at man kan benytte sig af de nødvendige tekniske hjælpemidler til at udføre arbejdet.

Et arbejdsdæk på ca. 60 centimeter må typisk kun anvendes til lettere reparations- og vedligeholdelsesarbejde.

Skal du udskifte vinduer eller arbejde med højtryksrenser, skal arbejdsdækket have en bredde på 120 centimeter.

Kontakt os for rådgivning og vejledning om valg af stillads

Det er vigtigt at sikre sig, at man benytter et stillads i den rigtige stilladsklasse til sit arbejde. Vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed for dig, så du kan være tryg ved, at du vælger det rigtige stillads til din opgave.

customer-review-white

Mere end 16 års erfaring​

Følg Conabi på Facebook​

Hvem er vi?

Conabi Stilladsmontering & Service ApS

CVR: 40190848

Kontakt os

Telefon: 70 22 80 22

E-mail: jp@conabi.dk

Følg os

facebook-icon-white

Send os en forespørgsel​

​Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt