Stilladsudlejning -Opsætning af stillads der lever op til de gældende regler

Vi tilbyder stilladsudlejning inklusive opsætning

Skal bygningen have renoveret facaden, udskiftet vinduerne, eller er det taget, der skal skiftes ud eller repareres, kan det være nødvendigt med et stillads til at udføre arbejdet forsvarligt og sikkert. Hos Conabi Stilladsmontering & Service ApS tilbyder vi stilladsudlejning inklusive opsætning af stillads for håndværkere, bygherrer og private husejere i forbindelse med f.eks. reparations- og byggearbejde.

Vi kører ud fra vores plads i Hillerød, og vi udfører primært opgaver i København og Nordsjælland. 

Få hjælp til at vælge det rette stillads

Der findes mange forskellige typer stilladser, og vi udlejer og opsætter stilladser til stort set alle formål og alle typer bygninger. Uanset om du skal bruge et stillads inde eller ude, eller om det er til restaurering af en kirke, renovering af en svømmehal eller istandsættelse af en kontorbygning, har vi en løsning til dig.

Du kan blandt andet vælge imellem:

  • ​Industristillads
  • Murerstillads
  • Facadestillads
  • Specielt stillads
  • Stilladsoverdækning
  • ​Arbejdsplatform og ladetårn
  • Tilbehør til stillads.

Er du i tvivl om, hvilket stillads der vil være den rette til din opgave, eller hvilken stilladsklasse du skal vælge, så hjælper vi dig gerne med at sikre, at du får den helt rigtige løsning.

Vi overholder alle gældende regler for udlejning og opsætning af stillads

Vi har mere end 16 års erfaring med opsætning af stillads og udlejning. Det betyder, at vi både har den rette viden og den rette erfaring, det gør, at vi kan tilbyde dig en professionel stilladsmontering efter alle de gældende regler på området.

Kontakt os og få vejledning om stilladsudlejning

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd og vejledning omkring stilladsudlejning, valg af stillads, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores services.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for høre mere om opsætning af stillads eller for at få et tilbud på netop din opgave eller dit projekt. 

customer-review-white

Mere end 16 års erfaring​

Følg Conabi på Facebook​

Hvem er vi?

Conabi Stilladsmontering & Service ApS

CVR: 40190848

Kontakt os

Telefon: 70 22 80 22

E-mail: jp@conabi.dk

Følg os

facebook-icon-white

Send os en forespørgsel​

​Vi besvarer din henvendelse inden for 24 timer.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt